4 Şubat 2017 Cumartesi

BEBEK ŞEKLİNDE SABUNLAR

                            BEBEK ŞEKİLLİ SABUNLAR 




   Özel günlere anlam katmak gerekir. Bebek doğumları doğum günleri, bebek mevlüdü, diş buğdayı nikâh, kına gibi faaliyetlerin olmazsa olmazı olan butik sabun. Evlerimizin vazgeçilmez ürünleri olan bu kişisel bakım ürünleri mis sabunlarımız yeni bir pazarda, anlamlı günler içinde tercih ediliyor.
  Süs sabunu olarak üretilen bu sabunlar renkleri ve kokularıyla hijyen alanları yaratır evimizin bazı köşeleri için cazip sunumlardır, nikah sabunları;  nikah şekeri, görünümlü bu sabunlar dekor amaçlı görünümlerden de oluşurlar. Bebek şekerlerinin şirin şekillerde olan çeşitliliği vardır.  Baby shower;  Anne için düzenlenen doğum öncesi partiler. Genelde son aylarda yapılan bu partiler anne ve baba için moral olur. Bebekler hakkında yapılan sohbetler ve bu partiye katılan yakın çevrenin katkıları olur, oyunlar oynanır, güzel bir pasta seçilir.

  Bütçesi elveren kişilerce bebeğe hazırlık için yapılan bu partiler, ihtiyaç duyulacak eşyaların toparlanmasını sağlar, annenin de keyifli bir gün geçirmesini; hatıra hediyeleriniz için  hazırlatacağınız sevimli sabunlar, güne anlam katıyor ve hoş bir anı oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder